De leukste uitjes in Rotterdam met kinderen

Rotterdam is een bruisende stad. Niet alleen volwassenen hoeven zich geen dag te vervelen in deze stad. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen! Met hulp van zet een aantal leuke activiteiten voor kinderen op een rij.  

 1. Miniworld 
  Laat je meevoeren in de wonderlijke wereld van 535 m² miniatuurwereld. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden met Rotterdam en z’n haven afgewisseld.

 2. Plaswijckpark
  Dit eindeloze speelpark heeft nu ook een overdekt gedeelte, 1600 m² groot. In het binnenspeelhuis kun je op de bedden trampoline springen, badschuim spuiten in de badkamer en klauteren en kruipen door geheime tunnels en gangen. Ofwel: lekker de beest uithangen!

 3. De Ballenbak
  In speelparadijs De Ballenbak kun je 7 dagen in de week superveilig spelen op verscheidene speeltoestellen. Omdat de Ballenbak speciaal voor de kinderen is, betalen ouders geen entree. Leuk voor kinderen t/m 12 jaar. Voor de allerkleinsten tot 5 jaar is er een rustige peuterhoek.
 4. Ontdekhoek
  De Ontdekhoek is een grote werkplaats waar meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar meer dan 30 proefjes kunnen doen. Ga zelf aan de slag en verveel je geen seconde!

 5. Skateland Rotterdam
  Met 2600 m² oppervlakte en 25.000 bezoekers per jaar is Skateland één van de grootste skateparken van Nederland. Het overdekte skateboardpark en BMX-inlinepark is zowel voor ervaren als minder ervaren skaters. Ook skatelessen en -verhuur.

 6. Rondleiding Feyenoord Stadion
  Altijd al willen weten hoe de spelerstunnel en de kleedkamers van het Feyenoordstadion er uit zien? Beleef dan met een rondleiding in het Feyenoordstadion de unieke sfeer van De Kuip en kom alles te weten over Feyenoord.

 7. Maritiem Museum Het Maritiem Museum laat kinderen van 4 tot 12 jaar spelenderwijs en interactief de schepen en de Rotterdamse haven ervaren. Met de kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons beleven de kinderen tal van avonturen.

 8. Villa Zebra
  Villa Zebra biedt tentoonstellingen met beeldende kunst voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. De tentoonstellingen onderga je op een interactieve manier. Er zijn ook workshops.

 9. Bungelland
  Spelen in een overdekte speeltuin waar van alles te beleven valt voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Kom klauteren, springen, klimmen, glijden en nog veel en veel meer.

 10. Jump XL
  De grootste trampolineketen van Europa is sinds 2016 in Rotterdam gevestigd. Een spectaculair trampolinepark voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen, een waar springmekka. Vanaf 8 jaar.

De leukste uitjes in Rotterdam met kinderen

Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten