Stellen ruziën vooral over het huishouden

Woon je net samen met je grote liefde, dan is de kans groot dat je nog op een roze wolk zweeft. Het is immers heerlijk om iedere keer weer wakker te worden naast die man of vrouw die jouw hart sneller doet kloppen. Het huishouden? Daar denk je dan nog niet aan. Maar wist je dat uit een Brits onderzoek blijkt dat de meeste ruzies van stellen over het huishouden gaan? Tijd om hier afspraken over te maken dus.

Spreek je uit

Onderhandelen over schoonmaken is natuurlijk niet echt romantisch. Toch is het stellen van grenzen wel van belang om later gekibbel te voorkomen. Spreek je dus uit en denk niet: ‘dat komt later wel’. Voor jullie het weten zitten jullie anders in een bepaald patroon.  

Maak beiden een lijst

Maak allebei een lijstje van huishoudelijke taken die jullie aanspreken en taken die jullie niet graag doen. Dit is een prima uitgangspunt voor het verdelen van de huishoudelijke taken. Zijn er taken die jullie beiden niet aanspreken, verdeel ze dan eerlijk.

Stellen ruziën vooral over het huishouden


Kies ten minste één taak die jullie samen kunnen doen 

Door samen te klussen vormen jullie één team, wat goed is voor je relatie. En wie weet wat voor gesprekken er weer ontstaan tijdens die huishoudelijke klus. Samen afwassen kan best gezellig zijn. 

Besteed huishoudelijk werk uit

Vind jij en je partner het allebei eigenlijk zonde om uren per week kwijt te zijn aan het huishouden? Besteed huishoudelijk werk dan uit! Een huishoudelijke hulp is snel geregeld via methulpvan.nl Zo houd je ministens 3 uur per week over voor gezellige dingen, zoals een romantisch etentje bijvoorbeeld.

 

Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten