Voetreflexbehandelingen aan huis

Deze maand is Esther van der Worm gestart via Met hulp van Aafje. Esther is eigenaresse van voetreflexpraktijk In Balans en geeft voetreflexbehandelingen u thuis. Esther stelt zich graag aan u voor. 

Introductie 

Een voetreflexbehandeling? Ik kom gewoon bij u aan huis, voor uw gemak en comfort.
Voor de behandeling neem ik een relaxstoel mee en diverse oliën op natuurlijke basis waaruit u kunt kiezen.
De voeten weerspiegelen het gehele lichaam. Op de voeten bevinden zich de zogeheten reflexzonepunten, deze corresponderen met alle zenuwen, spieren, gewrichten en organen in het lichaam. Door druk op deze reflexzones te geven wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en de balans in het lichaam weer hersteld. De behandeling is ook heerlijk ontspannend.

Wie ben ik?

Ik ben Esther, 42 jaar, woonachtig in het Lage Land te Rotterdam, samen met mijn man. 
Vorig jaar ben ik ook op werkgebied eindelijk gaan doen wat mij echt gelukkig maakt: anderen helpen en blij maken. Ik werk parttime als huishoudelijke hulp bij Aafje en parttime als ambulant voetreflextherapeut.

Welke ervaring heb ik?

Ik houd mij nu een jaar intensief bezig met voetreflexologie. Tevens houd ik mijn kennis bij door regelmatig bijscholingen en praktijkdagen te volgen.

Wat zijn mijn drijfveren?

Voetreflexzonetherapie is, naast gezonde voeding en hardlopen, een van mijn grootste passies geworden.
Graag maak ik u blij met een ontspannen behandeling.

Tarief: € 47,00
Voor Aafjepas leden: € 45,00

Voetreflexbehandelingen aan huis 

Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten