Gemaksdiensten aan huis

Met hulp van Aafje is er voor jong en oud. Wij helpen u met gemaksdiensten aan huis. Van was- & strijkservice en maaltijdenservice tot aan pedicure en klussendienst. Bent u graag van alle gemakken voorzien, of lukt het door tijdsgebrek of lichamelijk ongemak zelf niet meer? Dan zijn wij er voor u. Via deze website kunt u eenvoudig en snel diensten zoeken, filteren en aanvragen of bel ons via 088 648 1616. Wij kunnen u persoonlijk informeren over alle diensten en dienstverleners. Wij leveren diensten in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Nissewaard, Ridderkerk en de Drechtsteden. Meer informatie over de dienstverlening.

Korting met uw lidmaatschap

Iedereen kan gebruik maken van de gemaksdiensten van Met hulp van Aafje. Maar wordt u lid van Allemaal Aafje dan krijgt u nog eens extra korting op de diensten die u afneemt. Scherpe prijsafspraken voor zeer goede kwaliteit. Meer informatie over het lidmaatschap.

Alles onder één dak

Al uw gemaksdiensten aan huis vindt u onder één dak. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk! Wanneer u een dienst via Met hulp van Aafje afneemt, weet u dat deze door een professionele dienstverlener wordt uitgevoerd. Alle dienstverleners kennen wij persoonlijk en zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Wanneer u één of meerdere diensten af neemt ontvangt u netjes een factuur. Zo houden we het voor u veilig en overzichtelijk. Dat is wel zo prettig. Ik wil mij nu inschrijven.

Actueel

Heerlijke verse maaltijden bij u thuisbezorgd

Zou u het ook zo heerlijk vinden om niet te hoeven koken en toch te genieten van vers, gevarieerd en lekker eten? Met de verse gerechten van Met hulp van Aafje haalt u een smakelijke maaltijd in huis, die persoonlijk bij u wordt thuisbezorgd. 

Lees meer

Langer veilig en comfortabel thuis

Met hulp van Aafje begrijpt als geen ander dat u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijft wonen. Lekker in uw vertrouwde omgeving omringd door familie, vrienden en buren. Wanneer dat moeilijker wordt kan Aafje u helpen met handige tips. Wij bieden een scala aan diensten voor in en om het huis mét korting. Immers, gemak dient de mens en zo houdt u tijd over voor leuke dingen. 

Lees meer

 

Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Contact

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel 088 648 1616 of stuur een e-mail naar methulpvan@aafje.nl. Uiteraard kunnen wij ook contact met u opnemen.

Bel mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten