Gemaksdiensten aan huis

Met hulp van Aafje is er voor jong en oud. Wij helpen u met gemaksdiensten aan huis. Van was- & strijkservice en maaltijdenservice tot aan pedicure en klussendienst. Bent u graag van alle gemakken voorzien, of lukt het door tijdsgebrek of lichamelijk ongemak zelf niet meer? Dan zijn wij er voor u. Via deze website kunt u eenvoudig en snel diensten zoeken, filteren en aanvragen of bel ons via 088 648 1616. Wij kunnen u persoonlijk informeren over alle diensten en dienstverleners. Wij leveren diensten in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Nissewaard, Ridderkerk en de Drechtsteden. Meer informatie over de dienstverlening.

Korting met uw lidmaatschap

Iedereen kan gebruik maken van de gemaksdiensten van Met hulp van Aafje. Maar wordt u lid van Allemaal Aafje dan krijgt u nog eens extra korting op de diensten die u afneemt. Scherpe prijsafspraken voor zeer goede kwaliteit. Meer informatie over het lidmaatschap.

Alles onder één dak

Al uw gemaksdiensten aan huis vindt u onder één dak. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk! Wanneer u een dienst via Met hulp van Aafje afneemt, weet u dat deze door een professionele dienstverlener wordt uitgevoerd. Alle dienstverleners kennen wij persoonlijk en zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Wanneer u één of meerdere diensten af neemt ontvangt u netjes een factuur. Zo houden we het voor u veilig en overzichtelijk. Dat is wel zo prettig. Ik wil mij nu inschrijven.

Actueel

Tijd voor een grote schoonmaak!

Woensdag 20 maart is officieel de lente begonnen. Het zonnetje schijnt weer heerlijk de woonkamer in en de tuindeuren kunnen weer lekker open. Het begin van het voorjaar betekent ook dat het tijd is voor een grote voorjaarsschoonmaak, want een schoon en opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Hoe pakt u een grote voorjaarsschoonmaak goed aan? Met hulp van Aafje geeft u 10 tips om dit goed aan te pakken. Hebt u liever een beetje hulp hierbij? Ook daarmee kan Met hulp van Aafje u helpen! Voor €15,95 per uur huurt u via Met hulp van Aafje een ervaren en gescreende schoonmaakhulp in.

Lees meer

Kom meer te weten over het gehoor

Met hulp van Aafje weet als de beste dat ouderen niet altijd meer zin hebben om de deur uit te gaan voor een bezoek aan de audicien. Daarom werken wij samen met Beter Horen. In uw eigen omgeving kunt u in alle rust en privacy een hoortest doen, uw gehoortoestellen laten bijstellen en kiest u het hoorcomfort dat bij u past. Beter Horen helpt u graag bij het vinden van de perfecte hooroplossing. De audicien weet alles over het gehoor. Maar wist u al dat.... 

Lees meer

 

Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Contact

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel 088 648 1616 of stuur een e-mail naar methulpvan@aafje.nl. Uiteraard kunnen wij ook contact met u opnemen.

Bel mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten