Online boodschappen doen steeds populairder

Voor mensen die slecht ter been zijn, kan het soms een hele uitdaging zijn om buitenshuis boodschappen te doen. Naar de supermarkt gaan is soms een lastige klus. Daarom is het vooral onder senioren enorm populair om boodschappen of kant-en-klare maaltijden thuis te laten bezorgen. De kinderen hebben niet altijd de tijd om de boodschappen voor hun ouders te doen.

maaltijden en boodschappen

Een uitkomst

De uitkomst is online boodschappen of maaltijden bestellen en het vervolgens makkelijk thuis laten bezorgen. Online boodschappen doen is nu populairder dan ooit. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om boodschappen en maaltijden te laten bezorgen in heel Nederland.

De voordelen van online boodschappen doen

Allereerst kost het veel minder tijd om uw maaltijden en boodschappen thuis te laten bezorgen. U hoeft niet de deur uit met de auto of fiets. Dat scheelt ook weer benzinekosten. Daarnaast hoeft u niet te zoeken naar alle producten die op uw boodschappenlijst staan. Meestal liggen alle producten en maaltijden die u graag wilt met een druk op de knop in uw winkelmand. Ook het lange wachten bij de kassa is niet langer uw probleem. Daarnaast hoeft u niet met geld over straat. Soms kunt u veilig online betalen, via automatische incasso of betalen bij de koerier. Het allergrootste voordeel is; u hoeft de zware tassen niet meer te dragen!

Verse gerechten en boodschappen van Food Connect

Goed nieuws! Food Connect weet hoe persoonlijk smaak is. De gerechten van Food Connect zijn afgestemd op uw wensen. Bij Food Connect koken ze met verse ingrediënten. U kunt kiezen uit verse gerechten voor in de koelkast, vriesverse gerechten en een boodschappenservice. Dit wordt persoonlijk bij u aan huis bezorgd. Aafje is een samenwerking aangegaan met Food Connect. Het is belangrijk dat u gezond én lekker eet. Food Connect is een deskundige partner die al 16 jaren gespecialiseerd is in maaltijdbezorging aan huis, met al veel tevreden gebruikers van deze maaltijdservice.

Voordelig proberen?

Wilt u de gerechten van Food Connect voordelig proberen? Bestel dan nu 5 maaltijden en een boodschappenpakket met onder andere sinaasappelsap, melk, schouderham, kaas, jam, koffieleutjes, brood en rundvleessalade. U krijgt ook nog stroopwafels en een puzzelboekje cadeau. Dit wordt allemaal gratis bezorgd voor slechts € 31,55.

Bestellen is heel eenvoudig 

Maak de keuze uit gerechten voor in de koelkast, gerechten voor in de vriezer of de boodschappenservice. U kunt uw bestelling plaatsten via de bestellijst, telefonisch via 0888 10 10 10 of in de webshop. Vervolgens worden uw maaltijden op een vaste dag door de bezorgers bij uw thuisbezorgd. Als u lid bent van Allemaal Aafje betaalt u geen bezorgkosten. De maaltijden kunt u in de oven of in de magnetron verwarmen, Eetsmakelijk!

Prijzen

Bent u enthousiast geworden over de maaltijden en boodschappenservice van Food Connect? Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen van de maaltijden. U betaalt achteraf via automatische incasso. Verse gerechten (koelkast): Van € 5,35 tot € 6,65 per gerecht Vriesvers (vriezer): Vanaf € 3,95 per gerecht Bezorgkosten: € 2,25 per bezorging (Met een Allemaal Aafjepas geen bezorgkosten) Hebt u nog vragen? Bekijk de website van Food Connect of neem gerust contact op via 0888 10 10 10.

Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Korting Allemaal Aafje

Vaste klanten verdienen voordeel! Bent u nog geen lid van Allemaal Aafje ? Vraag deze dan nu aan. Bij elke dienst ziet u direct wat uw voordeel is.                                                     

Allemaal Aafje

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten