Dienst aanvragen

Een dienst aanvragen bij Met hulp van Aafje is heel eenvoudig. U kiest zelf uw eigen dienstverlener en legt uw voorkeuren voor een datum vast. Ideaal, gemaksdiensten aan huis van Aafje!

Stap 1 ) Registreren

De eerste stap om een dienst af te nemen is uzelf registeren op onze website. U kunt u hier direct registeren.

Stap 2 ) Lidmaatschap

Tijdens het registeren kunt u kiezen voor het jaarlijkse lidmaatschap. Met het lidmaatschap ontvangt gegarandeerd korting op de diensten. 

Stap 3 ) Diensten zoeken

Nadat uw registratie is afgerond, kunt u diensten afnemen. Een overzicht van de diensten kunt u vinden op de pagina Diensten. Wilt u direct zoeken, gebruik dan onze zoekwidget.

Stap 4 ) Dienstverlener selecteren

Elke dienst heeft zijn eigen dienstverleners. U kunt het profiel van een dienstverlener bekijken. Zij stellen zich aan u voor, vertellen over de ervaring die zij hebben en de reden waarom zij graag voor u willen werken. 

Stap 5 ) Dienst afnemen

Met een aantal eenvoudige stappen kunt u uw dienst afnemen. Na het afnemen van de dienst neemt de dienstverlener contact met u op om de afspraak definitief te maken.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het afnemen van een dienst? Of zijn er andere vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. 

Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Korting Allemaal Aafje

Vaste klanten verdienen voordeel! Bent u nog geen lid van Allemaal Aafje ? Vraag deze dan nu aan. Bij elke dienst ziet u direct wat uw voordeel is.                                                     

Allemaal Aafje

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten