Audicien

Geen zin in gedoe meer met het openbaar vervoer, files, drukke winkels of wachtrijen? Met hulp van een audicien aan huis, gaat alle aandacht naar u uit. In uw eigen omgeving kunt u in alle rust en privacy een hoortest doen, uw gehoortoestellen laten bijstellen en/of kiest u het hoorcomfort dat bij u past. Onze professionele (StAr- gecertificeerde) audiciens helpen u graag bij het vinden van de perfecte hooroplossing.

Heeft u op dit moment nog geen gehoortoestel en heeft u het idee dat uw gehoor niet meer is, als wat het geweest is? Vraag dan eens een vrijblijvend gesprek aan. De audicien aan huis test gratis uw gehoor en adviseert u over de verschillende mogelijkheden. Op het moment dat het u uitkomt. Kies in het leveranciersoverzicht de audicien die bij u past en zet uw aanvraag uit.

Een audicien biedt het volgende:

- Voorlichting
- Gehoortest
- Aanmeten hoortoestellen
- Onderzoeken en behandelen van klachten
- Maken van oorafdrukken voor maatwerk

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Korting Allemaal Aafje

Vaste klanten verdienen voordeel! Bent u nog geen lid van Allemaal Aafje ? Vraag deze dan nu aan. Bij elke dienst ziet u direct wat uw voordeel is.                                                     

Allemaal Aafje

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten