Kapper

Echt even de volledige aandacht voor u en uw haar. Klinkt dat niet als muziek in de oren? En het mooiste daaraan is, u hoeft er de deur niet meer voor uit. Wij hebben voor u professionele kappers die u kunnen verrassen met een mooi eindresultaat. 

Tarief: vanaf €18,00

De kappers die wij voor u hebben geselecteerd zijn volledig gescreend op ervaring, professionaliteit en betrouwbaarheid. Dan weet u vooraf wat u in huis haalt. U voelt zich weer volledig verwend en verzorgd, als de kapper bij u aan huis is geweest.

Op de door u uitgekozen dag en tijd, komt de kapper bij u thuis. Knippen, föhnen, permanenten, verven, highlighten, modelleren, alles is mogelijk. Voer in de zoekfunctie uw postcode in en zie welke thuiskappers er bij u in de regio werkzaam zijn. Op basis van uw wensen tonen wij u de meest geschikte thuiskappers.

 

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Korting Allemaal Aafje

Vaste klanten verdienen voordeel! Bent u nog geen lid van Allemaal Aafje ? Vraag deze dan nu aan. Bij elke dienst ziet u direct wat uw voordeel is.                                                     

Allemaal Aafje

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten