Klusjesman

klusjesman-aan-huis

Bent u nog niet toegekomen aan die ene klus in huis of kunt u wel wat professionele handen gebruiken in of om het huis? Onze klusjesmannen staan voor u klaar.

Tarief: Op offerte

Een lamp ophangen, groot meubilair in huis verplaatsen, een kast in elkaar zetten, een kleine reparatie, alles is mogelijk. Voor iedere klus hebben wij de juiste vakman. Zij helpen u graag.

De klusjesman is er voor de kleine klussen in huis. Tijdens het eerste gesprek wordt er samen met u gekeken of de klusjesman de klus voor u kan verrichten en hoeveel tijd dit in beslag neemt. U ontvangt vervolgens een overzichtelijke offerte waarna u uw keuze kunt maken. Dat u uiteindelijk tevreden bent, daar gaat het om bij Met hulp van Aafje. Heeft u vragen over een klus bij u in of om het huis? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Korting Allemaal Aafje

Vaste klanten verdienen voordeel! Bent u nog geen lid van Allemaal Aafje ? Vraag deze dan nu aan. Bij elke dienst ziet u direct wat uw voordeel is.                                                     

Allemaal Aafje

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten