Pedicure

pedicure aan huis

Probleemvoeten of voeten die een heerlijke verzorging kunnen gebruiken zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft? Dan is een pedicure aan huis een echte uitkomst.

Tarief: Vanaf €25,00

Met professionele materialen en middelen komt de pedicure bij u thuis en geeft ze een uitgebreide behandeling die u wenst. Specifieke nagelverzorging, verwijderen van likdoorns of eelt én een voetmassage zijn allemaal inbegrepen. Met een behandeling van onze pedicure aan huis kunnen uw voeten er weer helemaal tegenaan. Kies uit ons overzicht de pedicure bij u in de buurt en laat uw voeten eens heerlijk verzorgen. Wij verzekeren u van professionele en kwalitieve verzorging.

 

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Korting Allemaal Aafje

Vaste klanten verdienen voordeel! Bent u nog geen lid van Allemaal Aafje ? Vraag deze dan nu aan. Bij elke dienst ziet u direct wat uw voordeel is.                                                     

Allemaal Aafje

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten