Aafje Gezellig op stap

Voor iedereen die erop uit wil!

Aafje Gezellig op stap is er voor jong en oud. Of u nu klant, of geen klant bent van Aafje. Tijdens onze uitstapjes ondersteunen we u waar dat nodig is. Bijvoorbeeld bij het in- en uitstappen van de bus of het duwen van uw rolstoel wanneer we wat langere afstanden lopen.

Rolstoelgebonden of met persoonlijke verzorging of verpleging 

Bent u rolstoelgebonden of hebt u gedurende de dag persoonlijke verzorging of verpleging nodig? Ook hier hebben we mogelijkheden voor. Aafje Gezellig op stap is in het bezit van meerdere rolstoelbussen, waarmee we kleinschalige uitstapjes kunnen maken. Meer informatie vindt u hier.

Foto’s tijdens uitstapjes

Tijdens onze uitstapjes maken wij foto’s. Dit gaat altijd in overeenstemming met de klanten die mee zijn. U kunt de foto’s terugvinden op deze pagina.

Tips of suggesties?

Ook dit jaar hebben wij weer ons best gedaan om ons aanbod zo passend mogelijk te maken voor een brede doelgroep. Hebt u tips of opmerkingen om onze dienstverlening of dienstaanbod te kunnen verbeteren? Dan horen wij dat uiteraard graag. Meer informatie

Gaat u graag naar het theater?

Aafje Gezellig op stap heeft voor u een geheel verzorgd uitstapje in de avonduren in petto! Wij hebben voor u een aanbod samengesteld van verschillende theatervoorstellingen in Theater het Kruispunt te Barendrecht. Meer informatie

Inschrijven per regio

Onderstaand kunt u per regio inschrijven voor de uitstapjes van Aafje Gezellig op stap. Sinds april 2017 zijn we ook bekend in de gemeente Nissewaard. Woont u in Nissewaard? Dan kunt u zich inschrijven via de regio: BAR-gemeenten. 

Kies een regio

Rotterdam Noord

Rotterdam Noord

Woont u in Rotterdam Noord? Dan is het mogelijk om hier in de buurt op te stappen. Per dagtocht kunt u aanklikken waar u wilt opstappen.

Bekijk uitjes

Rotterdam Zuid

Rotterdam Zuid

Woont u in Rotterdam Zuid? Dan is het mogelijk om hier in de buurt op te stappen. Per dagtocht kunt u aanklikken waar u wilt opstappen.

Bekijk uitjes

BAR Gemeenten

BAR Gemeenten

Woont u in de BAR gemeente? Dan is het mogelijk om hier in de buurt op te stappen. Per dagtocht kunt u aanklikken waar u wilt opstappen.

Bekijk uitjes

Drechtsteden

Drechtsteden

Woont u in de Drechtsteden? Dan is het mogelijk om hier in de buurt op te stappen. Per dagtocht kunt u aanklikken waar u wilt opstappen.

Bekijk uitjes

Met hulp van Aafje

Diensten aan huis voor uw gemak zodat u tijd over houdt voor leuke dingen. Met onze gemaksdiensten aan huis ondersteunen wij u waar u dat wenst.

Waar leveren wij

Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten