Wie is Met hulp van Aafje?

Geen omkijken meer naar de was en strijk met een was- en strijkservice aan huis? Eindelijk dat klusje gedaan krijgen door een echte klusjesman? Uw haar of uw voeten laten verzorgen zonder dat u de deur uit hoeft? Boodschappen en maaltijden laten bezorgen tot in de keuken?

Alles onder één dak

Met hulp van Aafje is er voor jong en oud. Een bemiddelingsservice voor gemaksdiensten aan huis. Gemak dient de mens, en dat is precies waar Met hulp van Aafje voor staat. Of u nu de taken graag uitbesteedt of dat het u zelf niet helemaal meer lukt, wij bieden u de uitkomst. 

Misschien niet eens omdat het zelf niet lukt maar omdat u het graag uitbesteedt of misschien omdat u dan meer tijd over houdt voor leuke dingen. De was- en strijkservice, klusjesman, kapper, pedicure, de huishoudelijke hulp op maat en de boodschappen- en maaltijdenservice zijn voorbeelden van het aanbod aan diensten die wij aan huis leveren.

Persoonlijke verzorging

Ook op het gebied van verzorging komen onze leveranciers bij u thuis. Een goede kapbeurt of een uitgebreide voetverzorging, het is allemaal mogelijk. Wij brengen het gemak bij u thuis, zodat u er de deur niet meer voor uit hoeft.

Professioneel en ervaren

Met hulp van Aafje werkt alleen met professionele en ervaren dienstverleners die hun vak verstaan. Zij worden persoonlijk door ons gescreend. Onze zelfstandige dienstverleners staan allemaal geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Zo weet u, dat u bij Met hulp van Aafje aan het goede adres bent en u veilig een dienst kunt afnemen.

Uw wensen centraal

Is er spoed bij? Geen probleem, wij zorgen dat uw wensen snel worden vervuld. Daar zijn wij immers voor. U heeft de keuze uit een scala aan diensten. Een huishoudelijke hulp voor de huishoudelijke taken in huis, een klusjesman voor de kleine of grote klussen in en rondom het huis. Een boodschappen en maaltijdenservice tot in de keuken en een was- en strijkservice die de volledige was en strijk voor u uit handen neemt. 

Kies zelf uw dienstverlener

Per dienst kunt u zelf een keuze maken uit verschillende dienstverleners. Alle dienstverleners zijn getoetst op hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij de dienst(en) die u afneemt heeft u zelf de touwtjes in handen en kunt u er rustig op vertrouwen dat de dienst professioneel wordt uitgevoerd. Voor een goede bemiddeling kunt u altijd bij ons terecht.

Service voorop

Met hulp van Aafje is onderscheidend in haar service. Met een team van enthousiaste, flexibele en gemotiveerde medewerkers zorgen we voor tevreden klanten. Een resultaat boven verwachting, dat is waarnaar wij streven.

Direct inschrijven en lid worden!

Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Korting Allemaal Aafje

Vaste klanten verdienen voordeel! Bent u nog geen lid van Allemaal Aafje ? Vraag deze dan nu aan. Bij elke dienst ziet u direct wat uw voordeel is.                                                     

Allemaal Aafje

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten