Tips voor uw profiel

Uw profiel is uw persoonlijke visitekaartje. Met uw profiel presenteert u zichzelf aan ons grote klantenbestand, in uw eigen woon- werkomgeving. 

Persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke gegevens zijn belangrijke gegevens om in uw profiel in te vullen. Op deze manier kunnen we u op de juiste wijze als dienstverlener voor Met hulp van Aafje registeren. Ook weten we via welke gegevens we met u in contact kunnen komen, bijvoorbeeld bij nieuwe aanvragen.  

Persoonlijke documenten

In uw persoonlijke profiel heeft u de mogelijkheid om diverse documenten te uploaden. Deze documenten kunnen belangrijk zijn om diensten te mogen uitvoeren. Uiteraard worden deze documenten niet gedeeld met derden. 

Profielfoto

Uw profielfoto wordt getoond op uw dienstverlenersprofiel. Uw profielpagina is de eerste indruk die een klant van u krijgt. Het plaatsen van een profielfoto zorgt voor herkenbaarheid. U bent het gezicht achter uw verhaal!

Beschikbaarheid

Op de pagina 'Mijn beschikbaarheid' kunt u aangeven op welke dagdelen in de week u beschikbaar bent. U vult dit in per dienst die u wilt aanbieden. Werkt u als kapper en als pedicure, dan vult u dus uw beschikbaarheid voor beide diensten in. Op die manier hebt u de meeste kans om goed gevonden te worden. Uiteraard kan de beschikbaarheidskalender er hetzelfde uitzien. 

Profielvragen

Op de pagina 'Mijn profiel' vindt u een aantal vragen. Deze vragen geven u de kans om meer over uzelf te vertellen. Wie bent u? Welke ervaring heeft u? En waarom doet u dit werk zo graag? 

Referenties vragen

Wanneer u een dienst heeft uitgevoerd, krijgt uw klant de mogelijkheid om zijn of haar ervaringen te delen. Met een aantal vragen kan uw klant u waarderen. Dit wordt tevens uitgedrukt in een aantal sterren op uw profiel. Hoe meer sterren en positieve beoordelingen, hoe meer kans u natuurlijk heeft op nieuwe aanvragen. Vraag uw klant dan ook altijd om u te beoordelen! 

Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Korting Allemaal Aafje

Vaste klanten verdienen voordeel! Bent u nog geen lid van Allemaal Aafje ? Vraag deze dan nu aan. Bij elke dienst ziet u direct wat uw voordeel is.                                                     

Allemaal Aafje

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten