Gemaksdiensten aan huis

Geen omkijken meer naar de was en strijk met een was- en strijkservice aan huis? Eindelijk dat klusje gedaan krijgen door een echte klusjesman? Uw haar of uw voeten laten verzorgen zonder dat u de deur uit hoeft? Boodschappen en maaltijden laten bezorgen tot in de keuken?

Alles onder één dak

Met hulp van Aafje maakt het allemaal mogelijk. Op deze website vindt u alles onder 1 dak en kunt u zelf eenvoudige en snel verschillende diensten afnemen. Misschien niet eens omdat het zelf niet lukt maar omdat u het graag uitbesteedt of misschien omdat u dan meer tijd over houdt voor leuke dingen. De was- en strijkservice, klusjesman, kapper, pedicure, de huishoudelijke hulp op maat en de boodschappen- en maaltijdenservice zijn voorbeelden van het aanbod aan diensten die wij aan huis leveren.

Kies zelf uw dienstverlener

Per dienst kunt u zelf een keuze maken uit verschillende dienstverleners. Alle dienstverleners zijn getoetst op hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij de dienst(en) die u afneemt heeft u zelf de touwtjes in handen en kunt u er rustig op vertrouwen dat de dienst professioneel wordt uitgevoerd. Voor een goede bemiddeling kunt u altijd bij ons terecht.

Zoek een dienst

Bent u op zoek naar een specifieke dienst of wilt u het hele dienstaanbod bekijken? Op deze pagina leest u hoe u gebruik kunt maken van onze gemaksdiensten aan huis.

Zoek een dienst

Lever een dienst

Bent u zelfstandig en levert u diensten die aansluiten op ons dienstenaanbod? Bent u bereid om onze klanten dat extra gemak aan huis te bieden zoals wij dat beloven? 

Lever een dienst

Korting Allemaal Aafje

Vaste klanten verdienen voordeel! Bent u nog geen lid van Allemaal Aafje ? Vraag deze dan nu aan. Bij elke dienst ziet u direct wat uw voordeel is.                                                     

Allemaal Aafje

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten