Voetreflexbehandelingen aan huis

Deze maand is Esther van der Worm gestart via Met hulp van Aafje. Esther is eigenaresse van voetreflexpraktijk In Balans en geeft voetreflexbehandelingen u thuis. Esther stelt zich graag aan u voor. 

Lees meer

Stellen ruziƫn vooral over het huishouden

Woon je net samen met je grote liefde, dan is de kans groot dat je nog op een roze wolk zweeft. Het is immers heerlijk om iedere keer weer wakker te worden naast die man of vrouw die jouw hart sneller doet kloppen. Het huishouden? Daar denk je dan nog niet aan. Maar wist je dat uit een Brits onderzoek blijkt dat de meeste ruzies van stellen over het huishouden gaan? Tijd om hier afspraken over te maken dus.

Lees meer

De leukste uitjes in Rotterdam met kinderen

Rotterdam is een bruisende stad. Niet alleen volwassenen hoeven zich geen dag te vervelen in deze stad. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen! Met hulp van zet een aantal leuke activiteiten voor kinderen op een rij.  

Lees meer

Tips om je douche schoon te maken en te houden

Een douchedeur van glas of een glazen douchewand is een prachtige manier om de douche van de rest van de badkamer te scheiden. Mits deze schoon is! Een glazen douchewand onder het kalk en zeepresten zorgt er gelijk voor dat je badkamer niet schoon oogt. Het schoonhouden ervan is eigenlijk een heel kleine moeite. Met hulp van geeft jou een aantal tips hoe je dit het beste kunt doen.

Lees meer

De leukste uitjes in Rotterdam met kinderen

Rotterdam is een bruisende stad. Niet alleen volwassenen hoeven zich geen dag te vervelen in deze stad. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen! Met hulp van zet een aantal leuke activiteiten voor kinderen op een rij.  

Lees meer

Een schoon huis maakt gelukkig!

Uit onderzoek is gebleken dat bijna 70% van de Nederlanders schoonmaken geen fijne bezigheid vindt. Wel plannen we massaal een grote voorjaarsschoonmaak in. Als we dan eenmaal zijn begonnen met schoonmaken wordt dit helemaal niet als vervelend ervaren! Uiteindelijk word je zelfs gelukkig van een schoon huis. Het is zelfs gebleken dat schoonmaken voor een goede balans tussen lichaam en geest zorgt. Ben je benieuwd op welke punten? Lees dan snel verder... 

Lees meer

Drukke ouders opgelet!

Het lijkt wel of het leven tegenwoordig alleen nog maar bestaat uit haasten, time management en goed presteren. We willen steeds meer gedaan krijgen in minder tijd. Als jonge ouder vind je het misschien wel eens lastig om een balans te vinden tussen werk en gezinsleven. Op werk wordt er veel van je gevraagd en daarnaast dien je ook nog eens rekening houden met de voetbaltraining, tennisles, ouderavond en het kopen van de boodschappen. Maar naast dit alles wil je ook met vriendinnen afspreken en bij familie langsgaan. Met hulp van biedt de oplossing voor drukke ouders. In drie stappen kan je bij ons een huishoudelijke hulp, klusjesman, kapper of pedicure aanvragen die aan huis komt. Naast het aanbod van deze diensten geeft Met hulp van jou in dit blog zeven tips voor drukke ouders van nu.

Lees meer

Ken je onze nieuwe pedicure al?

Sinds kort is pedicure Chamilene Emeranciana aangesloten bij Met hulp van Aafje. Door hoogwaardige behandeling, begeleiding en zorg levert “CHAPEDI VOETZORG” medische voetverzorging bij cliënten thuis die slecht ter been zijn of moeilijk de deur uit kunnen. 

Graag stellen we haar kort aan je voor!

Lees meer

10 tips om je verhuizing soepel te laten verlopen

Ga je binnenkort verhuizen. Met hulp van geeft jou 10 tips om de verhuizing soepel te laten verlopen!

Lees meer

Wij nemen jou mee met de Tour de Boer

Op 19 september jl. heeft Met hulp van samen met onze en jouw maaltijdenleverancier Kook jij of ik een Tour de Boer gemaakt. Wij hebben meerdere locaties bezocht die de ingrediënten voor de maaltijden van Kook jij of ik leveren. Benieuwd waar het vlees, de mozarella en de paddenstoelen voor jouw maaltijden vandaan komen? Lees dan gauw verder voor het verslag van deze dag!

Lees meerZoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten