Een schoon huis maakt gelukkig!

Uit onderzoek is gebleken dat bijna 70% van de Nederlanders schoonmaken geen fijne bezigheid vindt. Wel plannen we massaal een grote voorjaarsschoonmaak in. Als we dan eenmaal zijn begonnen met schoonmaken wordt dit helemaal niet als vervelend ervaren! Uiteindelijk word je zelfs gelukkig van een schoon huis. Het is zelfs gebleken dat schoonmaken voor een goede balans tussen lichaam en geest zorgt. Ben je benieuwd op welke punten? Lees dan snel verder... 

Lees meer

Drukke ouders opgelet!

Het lijkt wel of het leven tegenwoordig alleen nog maar bestaat uit haasten, time management en goed presteren. We willen steeds meer gedaan krijgen in minder tijd. Als jonge ouder vind je het misschien wel eens lastig om een balans te vinden tussen werk en gezinsleven. Op werk wordt er veel van je gevraagd en daarnaast dien je ook nog eens rekening houden met de voetbaltraining, tennisles, ouderavond en het kopen van de boodschappen. Maar naast dit alles wil je ook met vriendinnen afspreken en bij familie langsgaan. Met hulp van biedt de oplossing voor drukke ouders. In drie stappen kan je bij ons een huishoudelijke hulp, klusjesman, kapper of pedicure aanvragen die aan huis komt. Naast het aanbod van deze diensten geeft Met hulp van jou in dit blog zeven tips voor drukke ouders van nu.

Lees meer

Ken je onze nieuwe pedicure al?

Sinds kort is pedicure Chamilene Emeranciana aangesloten bij Met hulp van Aafje. Door hoogwaardige behandeling, begeleiding en zorg levert “CHAPEDI VOETZORG” medische voetverzorging bij cliënten thuis die slecht ter been zijn of moeilijk de deur uit kunnen. 

Graag stellen we haar kort aan je voor!

Lees meer

10 tips om je verhuizing soepel te laten verlopen

Ga je binnenkort verhuizen. Met hulp van geeft jou 10 tips om de verhuizing soepel te laten verlopen!

Lees meer

Wij nemen jou mee met de Tour de Boer

Op 19 september jl. heeft Met hulp van samen met onze en jouw maaltijdenleverancier Kook jij of ik een Tour de Boer gemaakt. Wij hebben meerdere locaties bezocht die de ingrediënten voor de maaltijden van Kook jij of ik leveren. Benieuwd waar het vlees, de mozarella en de paddenstoelen voor jouw maaltijden vandaan komen? Lees dan gauw verder voor het verslag van deze dag!

Lees meer

Heb je huisdieren? Zo houd je je huis schoon!

Huisdieren zijn hartstikke leuk om te hebben; ze geven warmte, gezelligheid en zijn meestal dolenthousiast als je na een dag werken thuis komt. Toch heeft het hebben van huisdieren niet alleen maar voordelen. Huisdieren verharen sommige periodes van het jaar erger dan andere periodes en als je knaagdieren hebt, dan heb je vaak meer zaagsel naast de kooi liggen dan in de kooi. Met hulp van geeft jou een aantal tips om het huis schoon te houden met huisdieren.

Houd je je huis schoon met huisdieren?

Lees meer

Tips voor iedereen met een vaatwasser

Een vaatwasser is bijna niet meer weg te denken uit het Nederlandse huishouden. Het is toch heerlijk om niet meer iedere avond alle vuile vaat met de hand af te wassen. Helaas heeft een vaatwasser soms ook zijn nadelen. Zo komen glazen niet altijd blinkend uit de vaatwasser, maar juist met een doffe waas. Hoe komt dit? En nog belangrijker; hoe voorkom je dit?

Vaatwasser schoonmaken

Lees meer

Blijf je kind uitdagen tijdens de vakantie

Het is zomervakantie! Kinderen hebben de zomervakantie nodig om zich weer even helemaal op te laden van het drukke schooljaar waarin heel veel van hen gevraagd wordt. Even zes weken niet leren uit boeken, verplicht vroeg opstaan, een drukke planning en veel huiswerk. In de zomervakantie wordt genoten van het weer, spelen met vriendjes en misschien gaan jullie wel met vakantie. Maar terwijl je kinderen de school tijden hun vakantie helemaal vergeten, wil jij als ouder zijnde dat je kinderen niet alles vergeten wat ze het afgelopen schooljaar hebben geleerd. Uit een onderzoek dat onlangs gedaan is door Rand Corporation blijkt dat kinderen tijdens de zes weken zomervakantie twee tot drie maanden o.a. wiskundevaardigheid verliezen. Dit komt omdat de hersenen een spier zijn die regelmatig getraind moet worden, dus ook tijdens de vakantie.

Met hulp van jou hieronder 10 ideeën om ervoor te zorgen dat jouw kind de aangeleerde vaardigheden van  het afgelopen jaar niet kwijt raakt.

Lees meer

7 leuke en leerzame spelletjes voor in de auto

Je bent nog geen uur onderweg naar een vakantie vol ontspanning, zon, zee en strand en er wordt al gejengeld op de achterbank. Om de autoreis net even wat leuker te maken, geeft Met hulp van jou 7 leuke spelletjes om met de kinderen te doen zodat de autoreis voor iedereen wat relaxter wordt. 

Lees meer

Tips om het strijken makkelijker te maken

Met hulp van is jouw huishoudelijk assistent! Daarom geven wij jou hieronder een aantal tips waarmee je strijken makkelijker en dus ook leuker maakt. Heb je na deze tips nog steeds een hekel aan strijken? Laat dan je strijkgoed ophalen door Met hulp van. Twee werkdagen later wordt het dan weer netjes en gestreken bij je thuis gebracht. Kom je het liever brengen? Ook dat is geen probleem! Wil je meer informatie en prijzen per artikel, kijk dan eens op onze strijkpagina.  

Lees meerZoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten