Dienst aanvragen

Een dienst aanvragen bij Met hulp van is online eenvoudig te regelen. Je kiest zelf de dienst en voorkeur voor een datum. Gemakkelijk en binnen 3 stappen geregeld. Liever een persoonlijke keuze maken voor een dienstverlener? Dat kan.

Stap 1 ) Zoek een dienst

Een overzicht van alle diensten kun je vinden op de pagina Diensten. Wil je direct zoeken, gebruik dan onze zoekwidget.

Stap 2 ) Selecteer een dienstverlener

Achter elke dienst vind je verschillende dienstverleners. Zij stellen zich persoonlijk aan je voor en delen hun werkervaring en motivatie Je kunt het profiel van een dienstverlener bekijken en vergelijken met dat van andere dienstverleners.

Stap 3 ) Registreren

Om gebruik te kunnen maken van een dienst, registreer je jezelf. Je krijgt dan een persoonlijk account, waarin onder meer jouw aanvragen staan.

Ja, ik ik registreer mij bij Met hulp van

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afnemen van een dienst? Of zijn er andere vragen waarmee we je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten