Elektricien

Heb je een nieuwe groep in de meterkast nodig voor alle apparatuur in huis? Heb je een storing of andere problemen met de elektra? Elektrische apparatuur dat niet goed functioneert of een uitdaging met de verlichting? Een elektricien zorgt voor de juiste stroomvoorziening in en om je woning. 

Tarief: Vanaf €40,00 per uur

Een vakkundig elektricien helpt bij het aanleggen en onderhouden van elektriciteit, het verhelpen van storingen of gewoonweg periodiek onderhoud. Of het nu om een bestaande of nieuwe woning gaat, een vakkundig elektricien zorgt ervoor dat de elektra in en om je huis goed geregeld is. 

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten