Huishoudelijke hulp

Heb je een druk bestaan en wil je jouw kostbare tijd liever besteden aan quality time met het gezin? Of valt het huishouden zwaar door lichamelijke klachten? Met een professionele en betrouwbare schoonmaakster van Met hulp van heb je geen zorgen meer over het huishouden. 

Tarief: Eenmalige afname €16,95 per uur
Structurele afname €15,95 per uur

In nauw overleg bepaal je samen met de huishoudelijke hulp welke taken je graag gedaan wilt hebben en op welke manier je dat graag ziet. En is jouw hulp een paar weken op vakantie? Neem dan gerust contact met ons op, dan regelen we hulp voor een aantal weken. De medewerkers van Met hulp van staan voor je klaar. 

Uiteraard bepaal je zelf of jouw huis elke week of tweewekelijks wordt schoongemaakt en voor hoeveel uur per week je hulp kunt gebruiken. Zo is het heerlijk schoon, fris en aan kant op de momenten dat het jou uit komt. Dat geeft een hoop rust. 

Dienst aanvragen

  • Eenmalig
  • Wekelijks
  • TweewekelijksZoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten