Hulp bij belastingaangifte

De belastingaangfite doen én zelf geen tijd of onvoldoende kennis? Of wil je een professional mee laten kijken, zodat je wellicht méér geld kunt terug krijgen? Met een belastingconsulent aan huis ben je van alle gemakken voorzien. 

Tarief: Vanaf €40,00 per uur

Of het nu gaat om hulp bij de belastingaangfite of het volledig overnemen van de belastingaangifte, het is allemaal mogelijk. Het is gelijk een zorg minder én de belastingaangifte komt tijdig op de juiste plek terecht.

Naast de belastingaangifte kan de belastingconsulent je ook helpen met de aangifte erfbelasting. Dit komt voor bij het overlijden van je naaste. De belastingdienst verwacht dat de erfgenamen een laatste aangifte voor de inkomstenbelasting doen voor de overledene. Hierin wordt de nalatenschap van de overledene verantwoord. 

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten