Kapper

Genieten van volledige aandacht voor jezelf en je haar. Dat kan met een professionele thuiskapper. Een kapper verrast je met een mooi eindresultaat, in je eigen vertrouwde omgeving. Zo zie je er weer piekfijn uit op dat ene feestje in de buurt, die belangrijke afspraak voor het werk of gewoon voor jezelf.  

Tarief: Vanaf €18,50

De kappers zijn door Met hulp van zijn volledig gescreend, waarbij is gekeken naar ervaring, professionaliteit en betrouwbaarheid. Zo weet je vooraf wat je in huis haalt.

Uiteraard bepaal je zelf op welke dag en op welk tijdstip de kapper bij je thuis komt. Na een bezoek van de thuiskapper van je eigen keuze voel jij je weer volledig verwend en verzorgd. Alles is mogelijk. Van knippen tot verven en van föhnen tot het zetten van een nieuw permanent.

Via de zoekfunctie zie je direct welke thuiskappers bij jou in de regio werkzaam zijn.

 

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten