Klusjesman

klusjesman-aan-huis

Ben je nog niet toegekomen aan die ene klus in huis of kun je wel wat professionele hulp gebruiken in of om het huis? De klusjesmannen van Met hulp van staan voor je klaar.

 

Tarief: Op offerte

Groot meubilair in huis verplaatsen, een lamp ophangen, kleine reparaties, schilderwerk of een kast in elkaar zetten. Alle klussen in en rondom het huis kunnen gedaan worden door onze klussers aan huis. Voor iedere klus hebben wij de juiste vakmannen én zij helpen je graag. 

Een opdracht voor één of meerdere klussen wordt tijdens een kennismakingsgesprek besproken. Samen met de klusjesman wordt er gekeken of de klus verricht kan worden en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Op basis daarvan ontvang je een heldere offerte, waarna je de opdracht formeel kunt maken. Het gaat erom dat jij uiteindelijk tevreden bent.

Heb je vragen over een klus bij jou in of rondom het huis? Neem dan gerust contact met ons op.

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten