Maaltijden

Ideaal, wekelijks jouw maaltijden tot in de keuken bezorgd. Online samenstellen, afrekenen en laten bezorgen door onze leverancier Kook jij of ik. Zo heb je volledige koelverse maaltijden en alle benodigde ingrediënten lekker gemakkelijk en snel in huis. Bestel je via Met hulp van? Dan ontvang je automatisch 5% korting op je bestelling!

Wil jij graag tijd over houden na een drukke werkdag, houd je gewoonweg van gemak of heb je geen zin om met slecht weer de deur uit te gaan? Met hulp van biedt vele mogelijkheden op het gebied van maaltijden. kies je ervoor om kant en klare maaltijden te bestellen? Of laat je alle ingrediënten bezorgen om zelf je maaltijd klaar te maken? De maaltijden worden wekelijks thuis bezorgd, waardoor je geen tijd meer kwijt bent aan lange wachtrijen bij de kassa of het sjouwen van boodschappen. 

Kook jij of ik zorgt voor een uitgebreid assortiment. Er is voor ieder wat wils. Naast de mogelijkheid om direct online te bestellen kun je tevens een brochure thuis ontvangen met de uitgebreide mogelijkheden. En als er vragen zijn, staan we natuurlijk voor je klaar.

Referenties

Voor deze dienst zijn nog geen referenties beschikbaar.

Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten