Pedicure

pedicure aan huis

Ben jij toe aan een heerlijke verzorging van je voeten? Heb je een drukke periode gehad en kunnen jouw voeten wel wat extra aandacht gebruiken? Of heb je probleemvoeten en wil je ze graag laten behandelen? Een pedicure aan huis is een welkome uitkomst. 

Tarief: Vanaf €25,00

De door Met hulp van geselecteerde en deskundige pedicures komen bij je thuis en zorgen er met professionele materialen en middelen voor dat jouw voeten er straks weer helemaal tegenaan kunnen. Je kunt genieten van een uitgebreide behandeling inclusief massage of van specifieke behandelingen zoals nagelverzorging, het weghalen van likdoorns of het verwijderen van eelt. 

Kies uit ons overzicht de pedicure bij jou in de buurt en laat je voeten heerlijk verzorgen. Uiteraard verzekeren wij je van deskundige dienstverleners, waarbij een kwalitatief goede verzorging voorop staat. 

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten