Schilder

Eens in de zoveel jaar is het tijd voor een flinke schilderbeurt in je woning. Of het nou binnen of buiten is, een professionele schilder voorziet je woning in mum van tijd van een verse lik verf. Het zorgt voor behoud van je woning en je huis voelt weer als nieuw.

Tarief: Vanaf €36,00 per uur

Of je nou onderhoud nodig hebt of gewoon weer eens zin hebt in een nieuwe look in je woning. De woonkamer een make-over geven of de slaapkamers voorzien van een nieuw kleurtje. Heerlijk als je deze werkzaamheden kunt uitbesteden bij een professionele schilder. 

Bespaar je de moeite en tijd of misschien zelfs wel ergenis. Goed schilderwek is een vak apart. En als het weer klaar is en alles opgeruimt en netjes is, kun je genieten van netjes afgewerkte oppervlakken en strak schilderwerk. 

Uiteraard komt de schilder eerst bij je thuis om een inventarisatie te maken. Op basis van de besproken wensen, ontvang je een keurige offerte. 

 

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten