Strijken

Een druk bestaan? Een veelvragende baan of een gezin met kinderen? En ook veel strijkgoed, waar je eigenlijk te weinig tijd voor hebt? Of ben je even niet in de gelegenheid om zelf te strijken?

 Strijkhulp aan huis

Maak gebruik van een strijkhulp aan huis. De was gaat de deur niet uit en aan het eind van de dag ligt het schoon gestreken en opgevouwen in de kast. Ideaal als je zelf thuis bent, maar de prioriteiten elders liggen. Een strijkhulp kan jou helpen met het strijken van het schone wasgoed, het opvouwen van de was en het opruimen in de kast. En het is gewoon per uur te boeken! Kies onderstaand uit een van onze strijkhulpen.
Tarief: €16,95 per uur

Strijkservice

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de strijkservice. Met deze service wordt je strijkwerk thuis opgehaald, vervolgens op onze locatie gestreken en binnen 2 werkdagen weer bij je thuisbezorgd. Het is ook mogelijk om zelf de was te halen en te brengen. Klik hier voor meer informatie en vraag deze service aan.

Dienst aanvragen

  • Eenmalig
  • Wekelijks
  • TweewekelijksZoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten