Tuinman

Een goed verzorgde en nette tuin. Of het nu gaat om het onkruid dat in de weg zit of het snoeien van de bomen en heggen in de tuin. Het maaien van het gazon, het reinigen van de bestrating of gewoonweg de tuin weer gereed maken voor het nieuwe seizoen. Met een tuinman kan het allemaal!

Tarief: Vanaf €35,00 per uur

Een professionele en vakkundige tuinman neemt het werk uit handen, zodat je weer lekker kunt genieten van een mooie tuin. Zonder dat je er zelf uren tijd voor hebt hoeven maken. En heb je zin om zelf ook mee te helpen? Dan kan natuurlijk altijd. 

Dienst aanvragen
Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten