Lever een dienst

Bied jij een van de diensten aan die wij uitlichten op onze website? En wil je extra klanten werven zonder dat het je veel tijd kost? Sluit je dan aan bij Met hulp van. Wij bieden jou graag een podium.

  • Je profiel wordt getoond aan ons zeer grote klantenbestand;
  • Werken naar jouw eigen beschikbaarheid;
  • Klanten in je eigen woon- werkomgeving;
  • Als zelfstandige blijven werken;
  • Aangesloten bij een organisatie die alleen werkt met ervaren en professionele dienstverleners;
  • Een eigen in te richten profielpagina;
  • Mogelijkheid tot plaatsen van aanbiedingen om diensten extra onder de aandacht te brengen.

Hier vind je een overzicht van het dienstenaanbod. Het tarief bepaal je natuurlijk zelf. Met hulp van vindt het belangrijk dat je beschikt over de benodigde deskundigheid en daarnaast flexibel en enthousiast bent. Vanzelfsprekend ben je ondernemend, klantvriendelijk en doe je er alles aan om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. Door jouw inlevingsvermogen ben je goed in staat om je te verplaatsen in de klant. 

Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar, beheerst de Nederlandse taal en bent in het bezit van een geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart of paspoort). We vinden het belangrijk dat je beschikt over een aansprakelijkheidsverzekering. Ook ben je in het verleden niet in aanraking geweest met politie of justitie. De minimale leeftijd is 18 jaar.

Ik schrijf mij in!

Na inschrijving ontvangt u van ons binnen 24 uur reactie.

Meer vrije tijd?

Je regelt het in 3 stappen:
1) Zoek een dienst
2) Selecteer een dienstverlener
3) Vul je gegevens in

Zoek een dienst

Mijn ervaring

"Amal heeft mijn hele huis weer spik en span gemaakt. Daarbij is Amal ook nog eens lief, sympathiek en heel begripvol. Van mij mag ze zeker vaker komen!" - Mevrouw Stans

Schrijf een review

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten