Wie is Met hulp van?

Met hulp van bemiddelt in gemaksdiensten aan huis. Wij doen dit voor iedereen, van jong tot oud. Een uitkomst voor degene die bepaalde taken graag uitbesteedt en zichzelf extra tijd gunt.

Jouw wensen centraal

Met hulp van biedt een ruim assortiment aan diensten, waarbij jouw wensen centraal staan. Een klusjesman of timmerman voor alle klussen in en om het huis, een tuinman die de tuin met jouw lievelingsplanten verzorgt, een kapper voor die feestelijke look en de huishoudelijke hulp voor een zorgvuldige schoonmaak. Ondertussen besteed je je was- en strijk uit aan onze professionele wasserij en laat je je administratie doen door een van onze administratieve duizendpoten.

Professioneel en betrouwbaar

Ervaren dienstverleners die hun vak verstaan, dat zijn de mensen waar Met hulp van graag mee werkt. Professioneel en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van betrouwbaarheid van onze diensten.

Service voorop

Met een enthousiast team van betrokken medewerkers streven wij ernaar om jou als klant te verrassen met een uitstekende service. Kwalitatief hoogwaardige service staat bij Met hulp van voorop.

Direct inschrijven en lid worden!

Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten