Reviews

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Balans 08-01-2019

Review van Gerdy over dienstverlener Jaap de Leeuw van Weenen

Weldadige ontspannende massages. Jaap voelt aan wat je nodig hebt. Rust en tijd zijn hierin belangrijk.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Balans 05-01-2019

Review van Gerdy over dienstverlener Jaap de Leeuw van Weenen

Lichaam en geest komen in balans. Jaap voelt aan wat je nodig hebt.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Masseur 05-01-2019

Review van Gerdy over dienstverlener Jaap de Leeuw van Weenen

Als herboren kom je uit de massage, Jaap voelt aan wat je nodig hebt. Tijd en rust wordt genomen.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Masseur 05-01-2019

Review van Gerdy over dienstverlener Jaap de Leeuw van Weenen

Als herboren kom je uit de massage, Jaap voelt aan wat je nodig hebt. Tijd en rust wordt genomen.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Top medewerker 08-03-2018

Review van Bart Kranenbeek over dienstverlener Monieke Degeling

Goede en snelle werker

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Pedicure levert goed werk 11-10-2017

Review van Mevrouw De Groot-Overmeire over dienstverlener Elles Meisner

De pedicure levert goed werk en werkt rustig en nauwkeurig. Dit vind ik erg prettig en geeft mij veel rust.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Pedicure heeft oog voor de klant en ik heb prettig contact met haar 11-10-2017

Review van Mevrouw Deijbel-Bout over dienstverlener Elles Meisner

De pedicure houdt werk en privé goed gescheiden en heb leuk met haar gesproken. Dit contact vind ik zelf heel belangrijk.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Geeft mij goede adviezen waar ik goed mee uit de voeten kan 11-10-2017

Review van Meneer Holleman over dienstverlener Elles Meisner

Elles is een hele vrolijke dame en werkt heel prettig. Zij geeft mij ook nog adviezen mee voor de verzorging van mijn voeten. Dit vind ik heel prettig!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Fijn dat de pedicure kon komen op mijn vrije dag 11-10-2017

Review van Mevrouw Korstanje-Smit over dienstverlener Elles Meisner

Mijn aanvraag voor een pedicure aan huis werd zeer snel opgepakt en ik ben heel blij dat zij kon komen op mijn vrije dag!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Zeer tevreden over het contact met Met hulp van Aafje 11-10-2017

Review van Mevrouw Solbrig-De Leeuw over dienstverlener Elles Meisner

Ik ben erg te spreken over het professionele en snelle contact dat ik heb gehad met Met hulp van Aafje. Mijn aanvraag werd vlot opgepakt en ik werd keurig te woord gestaan door de medewerkster aan de telefoon.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Mijn pedicure werkt netjes en heeft veel geduld 11-10-2017

Review van Mevrouw Nieuwenhuizen-Arnouts over dienstverlener Elles Meisner

Elles doet haar werk prima en ik ben erg tevreden over haar. Ze werkt netjes en heeft veel geduld.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Werd keurig gebeld voor het maken van een afspraak 11-10-2017

Review van Mevrouw De Waard-Van Zuydam over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Ik ben zeer tevreden over Monica. Zij doet haar werk echt perfect en is zeer professioneel. De pedicure komt eens in de zes weken langs. Ik ben heel blij met haar!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Claudia krijgt van mij 5 van de 5 sterren! 09-10-2017

Review van Mevrouw Van Es over dienstverlener Claudia Schuitema

Ik ben heel blij met de 4 uur hulp per week van Claudia. Het huis is weer brandschoon als ze is geweest. Ook de communicatie met Claudia loopt soepel, ik kan de hulp van Claudia aan iedereen aanbevelen.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Zeer professioneel en sympathiek 08-10-2017

Review van Carla over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Professionele, gezellige en goede pedicure.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Spik en Span 24-08-2017

Review van Mevrouw Stans over dienstverlener Amal Abdullahi

Amal heeft mijn hele huis weer spik en span gemaakt. Daarbij is Amal ook nog eens lief, sympathiek en heel begripvol. Van mij mag ze zeker vaker komen!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ze neemt altijd initiatief 12-05-2017

Review van Mevrouw Hermans over dienstverlener Corrie Verduin

Ik ben heel erg blij met Corrie. Ze werkt super netjes. Ze heeft altijd goede zin en daar word ik ook weer vrolijk van. Echt waar, ik kan geen negatief puntje aan haar geven. Ze neem altijd initiatief. Ze begint altijd gelijk en soms moet ik even tegen haar zeggen dat ze moet gaan zitten om haar thee op te drinken. Ik ben echt super tevreden!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Sara werkt erg netjes 12-05-2017

Review van Echtpaar Mellema-Kemp over dienstverlener Sara E Puertas

Sara doet het heel goed. Eigenlijk doet ze alles wat wij wensen. Ze werkt erg netjes. We zijn erg tevreden.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Zeer tevreden 12-05-2017

Review van Mevrouw Sauer-Hotke over dienstverlener Sara E Puertas

Sara doet haar werk goed. Ze is heel gewillig. Ik ben zeer tevreden. Mocht er iets zijn, dan kan ik dat gewoon tegen haar zeggen. Daarna doet ze het dan gewoon goed.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Corrie doet het goed 12-05-2017

Review van Meneer De Borst over dienstverlener Corrie Verduin

Corrie doet het goed. Ik heb geen opmerkingen of aanmerkingen op haar werk. Ik geef haar zeker 4 sterren!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

De beste tot nu toe 12-05-2017

Review van Mevrouw Roobol over dienstverlener Alinda Hollander

Ik ben zeer tevreden over Alinda. Ze is de beste tot nu toe. Je merkt het echt als ik haar een weekje moet missen. Ze doet haar werk goed!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ik zou haar voor geen ander willen ruilen 21-04-2017

Review van Meneer Van Veldhoven over dienstverlener Farcia Idu (Martha's Studio)

Het is me prima bevallen. Normaal heb ik geen problemen met mijn voeten, maar ik wilde toch weten of alles wel nog goed is. Ze heeft goed gekeken en heeft me keurig behandeld. Over een paar maandjes komt ze weer. Ik zou haar voor geen ander willen ruilen.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Hartstikke fijn 21-04-2017

Review van Mevrouw Schouten over dienstverlener Farcia Idu (Martha's Studio)

De pedicure was hartstikke fijn. Ze deed het heel netjes. Ik heb geen pijn aan mijn voeten en ze heeft me ook geen pijn gedaan. We hebben tussendoor gezellig gepraat. Ik heb ook meteen een vervolgafspraak gemaakt.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ze doet het echt leuk! 21-04-2017

Review van Meneer Van Rijswoud over dienstverlener Farcia Idu (Martha's Studio)

De behandeling is prima gedaan. We hebben weer gekortwiekte teennagels. Wij hebben gezellig gepraat en Farcia heeft gezellig gewerkt. Ze had wel veel werk te doen hoor. Het is een gezellige dame en ze doet het echt leuk!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ik zal Ineke aanbevelen! 07-04-2017

Review van Mevrouw De Bruin-Hoogendoorn over dienstverlener Ineke Groenewegen

Prima! Alles is helemaal goed afgelopen. Ik zal Ineke zeker aanbevelen!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Aardig en secuur 07-04-2017

Review van Mevrouw Smith over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Ze was heel aardig en werkt secuur. Alles ging keurig!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ontzettend sympathieke vrouw 07-04-2017

Review van Mevrouw Vissers over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Het was heel gezellig. Monique is een ontzettend sympathieke vrouw. Ze heeft het netjes gedaan en heeft alle rommel opgeruimd. Het is prima bevallen en ik heb een nieuwe afspraak gemaakt.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

We hebben dezelfde smaak 07-04-2017

Review van Mevrouw Peskens over dienstverlener Janny Thuiskapster

Janny heeft al 4 keer mijn haar geknipt. We hebben dezelfde smaak. Ik vroeg of ik hetzelfde kapsel als haar kon hebben. Ze zei: 'Dat is geen probleem, dat gaan we doen!'. Janny begon zelf met opkammen. Toen ik in de spiegel keek, had ik precies hetzelfde koppie als Janny. Ik ben er zo blij mee!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Prettige manier van leren 07-04-2017

Review van Meneer Van Helden over dienstverlener BeAn Productions

Het was een prettige manier van leren. Alle punten werden genoteerd. Ben is al 3 keer langs geweest. Het is een rustige man. Ik ben tevreden tot nu toe.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Klantvriendelijk zonder meer 07-04-2017

Review van Mevrouw Klein - Veerman over dienstverlener Farcia Idu (Martha's Studio)

De behandeling was prima. Farcia was op tijd en alles ging goed. Over zes weken maak ik weer een afspraak. Ze was klantvriendelijk zonder meer.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ik heb alleen maar waardering voor hem 24-03-2017

Review van Mevrouw Van Loon over dienstverlener Maikel Wielzen

Maikel heeft goed werk verricht. Mijn gordijnrails is weer gemaakt. Het is keurig en ik ben er helemaal blij mee. Ik heb alleen maar waardering voor hem.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ik ben helemaal blij 10-03-2017

Review van Mevrouw Van Loon over dienstverlener Maikel Wielzen

Het was heel prettig en heel fijn. Hij heeft goed werk verricht. Mijn gordijnrails is weer gemaakt. Het is keurig en ik ben er helemaal blij mee. Jullie handelen heel snel en ik heb alleen maar waardering.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Hele kundige man 10-03-2017

Review van Mevrouw Domela over dienstverlener Maikel Wielzen

Alles is prima gegaan. Hij had gebeld om een afspraak te maken en hij kon gelijk de dag erna langskomen. Het is een hele kundige man. De deur kan weer goed dicht nu.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ik geef een 8,5 10-03-2017

Review van Mevrouw De Geus over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Monique had gelijk dezelfde dag contact met mij opgenomen om een afspraak te maken. Alles is goed en prima gegaan. Ik geef haar een 8,5

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Grandioos! 03-03-2017

Review van Mevrouw Eusser over dienstverlener BeAn Productions

Ze waren super duidelijk. Ben legde het allemaal duidelijk en goed uit en Anja schreef alles voor me op. Het is een leuk stel. Het was een gezellig uurtje. Ik heb nu mijn zoon in Brazilië te pakken gekregen via Skype. Grandioos!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Zeer tevreden 03-03-2017

Review van Meneer Stolk over dienstverlener Carla van Wingerden

Alles is naar wens gegaan. Het was een vriendelijke mevrouw. Ik ben zeer tevreden. In april heb ik weer een afspraak met haar.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Hartstikke goed 03-03-2017

Review van Mevrouw Zuidberg over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Hartstikke goed! Ze heeft het heel goed gedaan en de vervolgafspraak is al gemaakt.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Alles is ingevuld 03-03-2017

Review van Meneer Hooites over dienstverlener Administratie- en Advieskantoor van Haaften

Het is goed gegaan. Hij heeft alles ingevuld. Ik heb ook nog een vervolgafspraak gemaakt voor mijn overige vragen.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Echt vakmanschap en zijn manier van optreden is perfect 03-03-2017

Review van Meneer Van Wijnen over dienstverlener Maikel Wielzen

Uitstekend! Geweldig! Een 10 met een griffel en zoen van de juffrouw. Voortreffelijk! Hij heeft alle klusjes gedaan en opgelost. Hij was keurig op tijd en het is een hele fijne man. Echt vakmanschap en zijn manier van optreden is perfect!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Dik tevreden 03-03-2017

Review van Mevrouw Hof over dienstverlener Farcia Idu (Martha's Studio)

Farcia is hartstikke goed! Ik ben goed geholpen en dus ook dik tevreden.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Heel keurig 03-03-2017

Review van Mevrouw Vogelen over dienstverlener Elles Meisner

Ja prima! Het was lekker voor mijn voeten. Ze had alles bij zich en ze heeft alles ook weer netjes opgeruimd. Heel keurig!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Prettig en gezellig uurtje 03-03-2017

Review van Mevrouw Jans over dienstverlener Elles Meisner

Geweldig! Het was wel grappig, want Elles woont aan de overkant van de straat. Dus we hadden heel veel overeenkomsten om over te praten. We hebben een prettig en gezellig uurtje gehad. Ze had alles netjes uitgestald en ik ben goed behandeld. Achteraf ruimde ze alles netjes op. De nieuwe afspraak staat al gepland.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ze levert een prima service 03-03-2017

Review van Mevrouw Bernard-Koman over dienstverlener Elles Meisner

Elles krijgt een dikke 10. Er was gelijk een klik en ze levert een prima service.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ik ben zeer tevreden! 03-03-2017

Review van Mevrouw Lam over dienstverlener Farcia Idu (Martha's Studio)

Farcia heeft binnen een uur contact met mij opgenomen om een afspraak te maken. De behandeling was prima en ik ben zeer tevreden!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ze was heel voorzichtig 08-02-2017

Review van Mevrouw Dezentje over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Het was een prettige behandeling. Ze had heel veel meegenomen. De vervolgafspraak is al gemaakt. Ze was heel voorzichtig, dat was erg fijn.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ze houdt rekening met je 08-02-2017

Review van Mevrouw De Roon Hertoge over dienstverlener Daniza Krpan

Alles is goed gegaan. Ze heeft het prima gedaan. Het is keurig geknipt. Het is een aardige vrouw. Ze houdt echt rekening met je.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Mijn haar zit goed! 08-02-2017

Review van Mevrouw Van De Heiden over dienstverlener Nikki's mobiele kapsalon

Mijn haar zit goed! Alles is prima gegaan. Als mijn eigen kapster nog niet beter is, dan bel ik nog een keer naar jullie.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Een prettig en gezellig uurtje 07-02-2017

Review van Mevrouw Jans over dienstverlener Elles Meisner

Geweldig! Het was wel grappig, want Elles woont aan de overkant van de straat. Dus we hadden heel veel overeenkomsten om over te praten. We hebben een prettig en gezellig uurtje gehad. Ze had alles netjes uitgestald en ik ben goed behandeld. Achteraf ruimde ze alles netjes op. De nieuwe afspraak staat al gepland.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Een dikke 10 07-02-2017

Review van Mevrouw Bernard-Koman over dienstverlener Elles Meisner

Elles krijgt een dikke 10. Er was gelijk een klik en ze levert een prima service.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Een pluim 20-01-2017

Review van Mevrouw Holster over dienstverlener Pedicure Degeling

De behandeling was prima. Ik kan nu weer goed in mijn schoenen. Ze was vriendelijk, aardig en behulpzaam. Van mijn kleindochter krijgt de pedicure ook een pluim.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Netjes geknipt 13-01-2017

Review van Mevrouw Hofman over dienstverlener Daniza Krpan

Het is erg makkelijk dat zij aan huis kwam. Ik ben moeilijk ter been en de laatste tijd is het slecht weer. Het is netjes geknipt. Het is weer lekker kort en ziet er netjes uit. Daar gaat het om!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Geweldig! 13-01-2017

Review van Anoniem over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Het was een hele fijne behandeling. Geweldig! Ik ben erg blij met haar.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Geen centje pijn 13-01-2017

Review van Mevrouw Roos over dienstverlener Elles Meisner

Het was een hele fijne behandeling. Ik ben heel tevreden over Elles. Het was gezellig en ik had geen centje pijn. Volgende keer mag ik haar weer bellen. Ik heb nu steeds om de zes weken een afspraak met haar.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ik en mijn man zijn erg tevreden 13-01-2017

Review van Mevrouw Van Der Jacht over dienstverlener Nikki's mobiele kapsalon

Alles is goed gegaan. Ik en mijn man zijn goed geknipt. Ik ben erg tevreden en mijn man ook hoor. Het is fijn dat we lekker niet de deur uit moeten.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Erg netjes 19-12-2016

Review van Mevrouw Van Der Sluis over dienstverlener Elles Meisner

Elles was erg goed. Ze is lief en de behandeling heeft zij netjes gedaan. De volgende afspraak heb ik al met haar ingepland.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Keurig 19-12-2016

Review van Mevrouw Berkel-Vermeulen over dienstverlener Janny Thuiskapster

Janny is kalm en rustig. Ze is erg goed en mijn haar zit keurig!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Farcia heeft echt de tijd genomen 16-12-2016

Review van Mevrouw Van Drunen over dienstverlener Farcia Idu (Martha's Studio)

De behandeling was ontzettend goed! Ze deed het geweldig. Ze is kalm en rustig. Die mag zeker terugkomen. Farcia heeft echt de tijd genomen. Ik heb al veel minder pijn aan mijn voeten.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Perfect, fantastisch en professioneel 16-12-2016

Review van Meneer Frerichs over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Ik kan niets anders zeggen. Perfect, fantastisch, vakkundig en professioneel. Ze was op tijd, goed uitgerust en had goed materiaal bij. De volgende afspraak is al ingepland.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Fijne behandeling en prettige mevrouw 16-12-2016

Review van Mevrouw Struik over dienstverlener Monica Medisch Pedicure

Het was een hele fijne behandeling. Het is een prettige mevrouw. Het klikte gelijk heel goed. Ik ben goed behandeld en ik ben zeer tevreden. Ik zou haar absoluut aanraden aan anderen. Monique is sociaal en empathisch. De volgende afspraak staat al gepland!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Ik ga Janny zeker aanraden aan anderen 05-12-2016

Review van Mevrouw Van Hoewijk over dienstverlener Janny Thuiskapster

Janny heeft binnen twee dagen contact met mij opgenomen. Het is een leuke en aardige vrouw. Er was een klik. Ze heeft mijn haar goed opgeknipt. Ze heeft mijn haar gewassen, geknipt en geföhnd. Daarna werd alles weer netjes opgeruimd. Ik ga Janny zeker aanraden aan anderen en de volgende keer wil ik Janny weer.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Prettige behandeling 05-12-2016

Review van Meneer Donkersloot over dienstverlener Elles Meisner

Elles heeft de pedicure goed uitgevoerd. Het was een prettige behandeling. Als ik nog een pedicure nodig heb, dan horen jullie het vanzelf!

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Heel goed geknipt en ook heel goed geföhnt 05-12-2016

Review van Anne-Marie over dienstverlener Janny Thuiskapster

Janny heeft mijn haar vanmiddag geknipt en in model geföhnt. Ze heeft mijn haar heel goed geknipt en ook heel goed geföhnt. Ze nam er echt de tijd voor om het goed te knippen. Janny kwam precies op de tijd van de afspraak en is heel vriendelijk.

Stelt klant centraal

Is betrouwbaar

Is klantvriendelijk

Levert kwalitatief werk

Volgende keer mogen ze weer komen! 02-12-2016

Review van Mevrouw Van Den Brink over dienstverlener Goulooze hoveniers

De jongens kwamen om 9:00 uur ‘s ochtends langs. Fantastische jongens. Ze onthouden in één keer wat je allemaal wilt en hebben daar respect voor. Ook hebben ze meteen het afval van de tuin meegenomen. Dit was erg fijn. Ik ben een moeilijke wat de tuin betreft, maar volgende keer mogen ze gewoon weer komen.

Zoekt u contact?

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Heb je een vraag of hulp nodig? Laat je telefoonnummer of emailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel/mail mij terug

Lid worden

Loyale klanten verdienen voordeel! Met een lidmaatschap kan het voordeel oplopen tot wel 40% per dienst.


Lid worden

Meer vrije tijd?

Je regelt het in 3 stappen:
1) Zoek een dienst
2) Selecteer een dienstverlener
3) Vul je gegevens in

Zoek een dienst

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten