Tips voor jouw profiel

Jouw profiel kan je zien als jouw persoonlijke visitekaartje. Je presenteert jezelf aan het grote klantenbestand van Met hulp van en dat allemaal in de door jouw gewenste regio. 

Persoonlijke gegevens

De basisgegevens uit jouw profiel zijn je persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden uiteraard niet gedeeld in jouw openbare profiel. Ze zijn belangrijk om jouw op de juiste wijze als dienstverlener voor Met hulp van te registeren. Zo weten we direct op welke manier we met jou in contact kunnen komen, bijvoorbeeld bij nieuwe aanvragen of verzoeken. 

Persoonlijke documenten

In jouw persoonlijke account kun je diverse documenten uploaden. Deze documenten kunnen belangrijk zijn om diensten te mogen uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan het bewijs van inschrijving bij de KVK of een VOG verklaring. Deze documenten worden vanzelfsprekend niet gedeeld met derden. 

Profielfoto

Jouw dienstverlenersprofiel is openbaar. Op deze pagina wordt jouw foto getoond. Een profielpagina is de eerste indruk die een klant van jou als dienstverlener krijgt. Een profielfoto is daarom belangrijk. Je kunt immers maar één keer een goede eerste indruk maken!

Beschikbaarheid

Op de pagina 'Mijn beschikbaarheid' kun je per dienst aangeven welke dagen en dagdelen je in de week beschikbaar bent. Werk je als tuinman en als klusjesman, dan vul je dus voor beide diensten jouw beschikbaarheid in. Zo heb je de meeste kans om goed gevonden te worden. 

Profielvragen

Op de pagina 'Mijn profiel' is een aantal vragen te vinden. Door deze vragen te beantwoorden krijgt je profiel meer inhoud en kunnen jouw aanstaande klanten je alvast iets beter leren kennen.  

Referenties vragen

Een klant kan jou als dienstverlener beoordelen nadat je een dienst hebt uitgevoerd. Dit gaat middels een aantal vragen en het beoordelen in de vorm van sterren (1-5). Vraag een klant daarom altijd om jou te beoordelen. Hoe meer positieve beoordelingen, hoe meer kans je hebt op nieuwe aanvragen. 

Zoek een dienst

Wil je ons complete dienstenaanbod bekijken, of ben je op zoek naar een specifieke dienst of dienstverlener: Bekijk dan hier alle diensten in één overzicht.

Compleet overzicht

Lever een dienst

Werk jij als zelfstandige en sluiten jouw diensten aan op ons aanbod? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en gedreven, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meer informatie

Ervaringen

"Werken via Met hulp van is voor mij een ideale manier om als ZZP'er aan de slag te zijn. Samen streven naar tevreden klanten".                                                             

Alle dienstverleners

0Vergelijk dienstverleners

Wij gebruiken cookies. Melding sluiten